• De scherpste prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Eigen studio
  • Snelle levertijden

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u een vraag die er niet tussen staat of wilt u meer informatie over een onderwerp.

Bedrijfsinformatie
Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U heeft een groot aantal mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Op ieder pagina die u bezoekt ziet u in de zogenaamde 'footer' manieren waarop u direct contact met ons op kunt nemen. Ook op de contactpagina staan alle manieren voor u opgesomd.

Wat zijn de openingstijden?

U kunt dag en nacht op onze website terecht om een bestelling te plaatsen. Daarnaast is onze klantenservice/ons verkoopteam op iedere werkdag van 08:30 t/m 17:30 uur te bereiken.

Wat zijn de volledige bedrijfsgegevens van Diebels Relatiegeschenken?

Diebels Relatiegeschenken BV

Postbus 2048
7420 AA  Deventer

Bezoekadres

Solingenstraat 63-65
7421 ZS Deventer 

Telefoonnummer: 0570-676841
Faxnummer: 0570-676842
   
E-mail:

relatiegeschenken@diebels.nl

Website: www.diebels.nl
   
KvK nummer: 08095096
BTW nummer: NL817544197B01

 

 

Showroom & Kantoor

Wat doet Diebels Relatiegeschenken?

Toonaangevend

Al jaren zijn wij een bekende speler in de promotionele markt. Wij leveren zowel regionaal als landelijk op elk niveau. Wij onderscheiden ons door onze service, snelheid en vakbekwaamheid en dat alles voor scherpe marktconforme prijzen.

Om onze klanten optimaal te kunnen voorzien beschikken we over ruim 200 m2 showroom, 250 m2 kantoorruimte en een ruim magazijn waarin we voorraad kunnen houden voor onze klanten.

Meer adviseur dan leverancier

Op het gebied van relatiegeschenken en promotextiel zijn wij naast leverancier vooral adviseur. In vergelijking met vele collega aanbieders denken wij wel graag met u mee. Wij hebben een algemene catalogus maar daarnaast voor vrijwel elke productgroep speciale folders in huis. Leg de aanvraag bij ons neer en u ontvangt snel en overzichtelijk een vrijblijvend voorstel van ons.

Voorraadhoudend

Voor bedrijven met bv. meerdere vestigingen kunnen wij ook voorraadhoudend zijn en de goederen wekelijks versturen naar de verschillende vestigingen. De kosten voor deze service zijn gering. Wij zien het als een extra service. Wij denken graag met u mee om zo de relatie te versterken.

Kortom

Plezierig zaken doen hoeft niet duur te zijn. Wij gaan voor de lange relatie op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Grote en kleine aanvraag wij zijn blij met elke aanvraag en order.

Onze ideeën zijn sterk, onze servicegraad ligt hoog en onze prijzen zijn scherp!

Showroom & Kantoor

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.