Kleur
Zilver
Aantal
Prijs
Materiaal
Drukpositie
Bedrukking
Levertijd
Sorteer op:
5 artikelen

gevonden op basis van uw filtercriteria.
Prijs verandert mee op basis van uw filters.

Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 0,85
06.0056.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,44
07.0019.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 2,96
07.0009.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 4,48
07.1559.01
Verkrijgbaar in
1 Kleur
Vanaf € 6,12
11.0006.01

Kompas bedrukken

U wilt een kompas bedrukken met uw eigen logo of tekst om uw klanten, relaties of personeel mee te verrassen? Leuk idee! U bent bij Diebels aan het juiste adres als u een kompas wilt laten bedrukken. Bekijk bovenstaand het assortiment en laat vandaag nog uw kompas bedrukken!

Kompas bedrukken en bestellen

Heeft u een kompas gevonden waarop uw logo mooi tot z’n recht zou komen? Bestellen doet u gemakkelijk en snel, op Diebels.nl! Op de productpagina van uw te bedrukken kompas berekent u uw totaalprijs. Dit doet u aan de hand van het aantal kompassen dat u wilt bestellen, en het aantal drukkleuren waaruit uw logo bestaat. Nadat u met één druk op de knop besteld heeft, komt u terecht in uw eigen ‘Mijn Omgeving’. Hier heeft u de mogelijkheid om uw logo te uploaden. Wij gaan vervolgens met uw logo aan de slag, en u ontvangt zo spoedig mogelijk een gratis digitale voorbeeldopmaak van uw logo op het kompas. Na uw akkoord op onze digitale voorbeeldopmaak en de officiële fabrieksdrukproef geven wij groen licht aan de productie. Uw bedrukte kompassen heeft u voor u het weet in huis!

Als ze nu nog verdwalen…

Heeft u vragen of wilt u advies over ons assortiment kompassen?

Bel onze kompassen specialist
0570 676841
Een kompas bedrukken met uw logo of tekst? Diebels!
0 / 3 producten vergelijken

Selecteer 2 of 3 producten om te vergelijken en klik op de knop om de vergelijking uit te voeren.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten